Оказа се, че любимата водеща на путин притежава 300-метров апартамент в центъра на москва. Само 10 известни телевизионни пропагандисти притежават недвижими имоти на стойност 2,5 милиарда рубли

Оказа се, че любимата водеща на путин притежава 300-метров апартамент в центъра на москва. Само 10 известни телевизионни пропагандисти притежават недвижими имоти на стойност 2,5 милиарда рубли

🏘🤡 Въпреки падащите рейтинги и масовото напускане на зрители от телевизионните екрани, пропагандистите продължават да получават гигантски заплати и да притежават луксозни имоти в различните райони на москва. „МО“ проучи техните владения, състави карта,  а също така откри неизвестни преди това обекти, принадлежащи на журналистическата служба на властите.

🔹Водещата на предаването „Време“ Екатерина Андреева, от любов към самата себе си, обедини цели два апартамента в центъра на москва. И сега тя живее в 313-метров апартамент на Староконюшний переулок. Това се посочва в изтеклите данни от московския Росреестр. Сега жилища с подобна площ се продават за до 300 милиона рубли. Самата Андреева разкри местоживеенето си, като случайно показа дома си в Instagram.

🔹Владимир Соловьов и семейството му притежават недвижими имоти на стойност най-малко 900 милиона рубли (и това не включва къщите на езерото Комо). Сред техните имоти са няколко апартамента в центъра на москва, 600-метрова къща в елитното село Переделки край москва и триетажна дача във ваканционно селище “Мичуринец”. Дъщерята на Соловьов Полина притежава апартамент в Сочи – само на 800 метра от морето. Жилищната площ е малка, само 32 метра, но поради местоположението си струва около 12 милиона рубли.

🔹Водещият на предаването „Времето ще покаже“ Руслан Осташко живее в 157-метров апартамент в североизточната част на москва. „МО“ установи това, като проучи изтичането на базата данни “Yandex.Food” – именно на този адрес си е поръчвал продукти роденият в Донецк сегашният украинофоб. Апартамент с подобен размер в тази сграда сега се продава за 70,5 милиона рубли.

Източник: Можем объяснить