В Мелитопол убиха щатен доносник на ФСБ и мародер – трупът лежал в къщата един месец

В Мелитопол убиха щатен доносник на ФСБ и мародер – трупът лежал в къщата един месец

В редиците на местните предатели цари паника и объркване. Ликвидираха един от предателите, които заедно с окупаторите ограба къщите на военнослужещи от Въоръжените сили на Украйна и антитерористичните сили.

Данило Удод отиде да работи за фалшивата полиция. И троши къщите на жители на Мелитопол, използвайки неограничените си права😡

Пътят на мародера обаче не беше дълъг. Тези дни до редакцията беше изпратено интересно писмо с описание на безславната смърт на предателя🤡

Удод Данило Миколайович беше неутрализиран от собствените си съучастници през септември 2023 г. след година сътрудничество с рашистите в състава на „полицията“.

Първо колаборационистът бе уволнен, а по-късно и отровен. В продължение на един месец трупът се разлага в къщата.

💬 Отровен от алкохол в собствената си къща, където трупът остана още цял месец, защото никой не разреши да се отвори къщата.

След гова сестра му, колаборационистката Олена Зайченко и неговата любовница Зореслава Чубар все пак успяха да го съберат в пакет. Служители на моргата произволно записаха датата на смъртта 26.10.2023 г. Ного погребаха един месец по-късно, съобщават жители на Мелитопол.

Източник: РИА-Мелитополь🇺🇦 РІА-Мелітополь ❗️ВІЙНА 2022❗️