Статистика за геноцида

Статистика за геноцида

Това, което правителството на путин прави днес по отношение на собствения си народ, не може да се нарече с други думи освен геноцид.

Въпреки това, като горещ защитник на връщането на СССР, не трябва да се очаква нищо друго от путин. И в неговите ръце русия, като правоприемник на Страната на Съветите, повтаря в преувеличена форма всичко, което се случи тогава.

А СССР беше невероятно успешен в унищожаването на собственото си население. Ето някои статистики:

– червения терор – 8,3 милиона души;

– жертви на депортации – 4,3 милиона души;

– Концлагерите на ГУЛАГ – 39,5 милиона души;

– изкуствен глад – 7,8 млн. души.

А също така повече от 26 милиона души са жертвите на Втората световна война, повечето от които всъщност бяха безсмислени и можеха да бъдат избегнати.

За съжаление, кървавата комунистическа идеология не беше публично осъдена, както националсоциализма. И сега милиони хора в различни страни, които не се задълбочават в същността на въпроса, са фенове на Ленин, Мао и Че Гевара.

И ако Германия а излекуваха от втория път, Япония я излекуваха от първия път. Какво да правим с руската федерация? В края на краищата, за разлика от Германия и Япония, в русия всичко това е дълбоко се е вкоренило в продължение на век, а при путин се превърна в истинска лудост.

Източник: Противітру: актуальные темы, аналитика